Tietoja      Ota yhteyttä     Ohje     Valintamenettely     Webmasters     Missio     Tietosuoja     Yleiset ehdot


Missio

Tavoitteenamme on olla kaikkein selkein ja käyttäjäystävällisin aloitussivu, joka sisältää selkeän yhteenvedon vain Internetin parhaasta tarjonnasta. Koska erilaisia online-palveluita on paljon ja päivittäin tulee uusia sivustoja, on vaikeaa olla selvillä kaikista. Kadaza tarjoaa visuaalisen ympäristön, jossa käyttäjät saavat kätevän yhteenvedon suosikkisivustoistaan ja löytävät myös uusia sivustoja Internetissä. Tämä on mahdollista sivustojen tiukan valinnan ja kaikkien Kadazan kategorioiden jatkuvan päivityksen ansiosta. Uskomme todellakin ihmisten toimituksellisten taitojen olevan parempia verrattaessa koneeseen tai ohjelmistoon.

Lisäksi haluamme Kadazan avulla kartoittaa Internetin tarjonnan maailmanlaajuisesti. Teemme tämän käyttämällä kansainvälistä vapaaehtoisten verkkoa. He auttavat sivustojen valinnassa ja kääntämisessä muissa maissa. Puhutko jotain vierasta kieltä ja haluatko auttaa Kadazan kehittämisessä jossakin muussa maassa? Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja Kadazan verkosta.


Jaa kokemuksesi, huomautuksesi ja ehdotuksesi kanssamme: napsauta tästä.


► Takaisin etusivulle

► Ota yhteyttä

► Sivustojen valintamenettely

► Ohje


→ Kadazan asettaminen aloitussivuksi

→ Kaikki Kadaza-sivut aakkosjärjestyksessä

→ Kansainvälinen


yes  Tule Kadaza-faniksi Facebookissa

 

Käyttäessäsi palveluitamme hyväksyt sen, että me ja Google saatamme asettaa evästeitä mainosten näyttämiseksi ja liikenteemme analysoimiseksi. Näytämme ainoastaan sellaisia mainoksia, jotka eivät ole henkilökohtaisia. IP-osoitteen naamiointi aktivoidaan Google Analyticsissa. Näytä tiedot |  Yleiset ehdot.