TietojaOta yhteyttäOhjeValintamenettelyWebmastersMissioMobileTietosuojaYleiset ehdot


 

Kätevin aloitussivu kaikille suomalaisille

 

 

Kadaza

 

► Katso lyhyt video

 


 

Visuaalinen yhteenveto

 

Kadaza, visuaalinen aloitussivu näyttää vain parhaat ja kaikkein suosituimmat sivustot eri aloilta. Kadaza tarjoaa kätevän yhteenvedon kaikista suosikkisivustoistasi ja löydät myös uusia kohteita Internetissä.

 


 

Tee henkilökohtainen aloitussivu

 

Tee nopeasti ja helposti henkilökohtainen aloitussivu muuttamalla logoja. Kauppalehden lukija voi korvata logon iltalehti.fi logolla kauppalehti.fi. Kaikki toimii hyvin yksinkertaisesti ja logojen paikkaa voi vaihtaa vetämällä niitä. Napsauta aloitussivulla "Muokkaa" Muokkaa.

 


 

Taustat

 

Muokkaa Kadaza-sivua omien mieltymystesi mukaan väreillä, kuvioilla ja kuvilla.

 


 

Kaikki tunnetut hakukoneet yhdessä

 

Kadazan hakuikkunasta saat yhteenvedon kaikista tunnetuista hakukoneista. Valitse suosikkisi ja määritä, millä hakukoneella haluat käyttää Kadazaa.

 


 

Löydä Internetin parhaat sisällöt kaikkialta maailmasta

 

Kadazan toimittajat ovat selkeästi kartoittaneet Internetin parhaat puolet monista maista. Voit löytää suosituimmat verkkosivustot ympäri maailman kaikista eri kategorioista. Valitse maa.

 


 

Nopea ja yksinkertainen verkkoselaaminen matkapuhelimella ja tabletilla

 

Mene matkapuhelimellasi osoitteeseen kadaza.fi saadaksesi Kadazan mobiiliversion. Mobiilisivu kadaza.fi on optimoitu matkapuhelimia varten. Kadaza.fi toimii miltei kaikissa matkapuhelimissa, joissa on verkkoselain ja Internet-yhteys.

 


 

Jaa kokemuksesi, huomautuksesi ja ehdotuksesi kanssamme: napsauta tästä.

Like  Tule Kadaza-faniksi Facebookissa