Tietoja      Ota yhteyttä     Ohje     Valintamenettely     Webmasters     Missio     Tietosuoja     Yleiset ehdot


 

Kätevin aloitussivu kaikille suomalaisille

Suomalainen aloitussivu. Tarjoaa selkeän yhteenvedon Suomen yleisimmistä sivustoista.

 

► Katso lyhyt video

 


Visuaalinen yhteenveto

Kadaza, visuaalinen aloitussivu näyttää vain parhaat ja kaikkein suosituimmat sivustot eri aloilta. Kadaza tarjoaa kätevän yhteenvedon kaikista suosikkisivustoistasi ja löydät myös uusia kohteita Internetissä.


Tee henkilökohtainen aloitussivu

Tee nopeasti ja helposti henkilökohtainen aloitussivu muuttamalla logoja. Kauppalehden lukija voi korvata logon iltalehti.fi logolla kauppalehti.fi. Kaikki toimii hyvin yksinkertaisesti ja logojen paikkaa voi vaihtaa vetämällä niitä. Napsauta aloitussivulla "Muokkaa".

Taustat

Muokkaa Kadaza-sivua omien mieltymystesi mukaan väreillä, kuvioilla ja kuvilla.


Kaikki tunnetut hakukoneet yhdessä

Kadazan hakuikkunasta saat yhteenvedon kaikista tunnetuista hakukoneista. Valitse suosikkisi ja määritä, millä hakukoneella haluat käyttää Kadazaa.


Löydä Internetin parhaat sisällöt kaikkialta maailmasta

Valitse maa. Kadazan toimittajat ovat selkeästi kartoittaneet Internetin parhaat puolet monista maista. Voit löytää suosituimmat verkkosivustot ympäri maailman kaikista eri kategorioista.


Navegação na web simples e rápida no seu celular e tablet

O Kadaza é especialmente conveniente para ser usado em tablets e celulares. Basta acessar kadaza.com para ter o Kadaza onde estiver, em qualquer dispositivo que esteja usando. Uma maneira rápida e agradável de navegar na web em seu tablet ou celular.


Jaa kokemuksesi, huomautuksesi ja ehdotuksesi kanssamme: napsauta tästä.

 

 

yes  Tule Kadaza-faniksi Facebookissa

Käyttäessäsi palveluitamme hyväksyt sen, että me ja Google saatamme asettaa evästeitä mainosten näyttämiseksi ja liikenteemme analysoimiseksi. Näytämme ainoastaan sellaisia mainoksia, jotka eivät ole henkilökohtaisia. IP-osoitteen naamiointi aktivoidaan Google Analyticsissa. Näytä tiedot |  Yleiset ehdot.